Warning: Undefined array key "options" in /customers/8/9/0/valgfrederiksberg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124 Endnu et skuddrab på Christiania - Allan Beier - Valg Frederiksberg
Skud på Christiania
Allan Beier

Allan Beier

Politibetjent og folketingskandidat for konservative i København.

Endnu et drab på Christiania

Christiania er vel nok det sted på bykortet, hvor der kan sættes flest sorte prikker, hvis man laver et kort over drab i København. 
Mange af sagerne om drab, handler om narkotikamarked – særligt den åbenlyse hashhandel – som sker på stedet.
Nu er der igen sket et drab og en 23 årig ung mand har mistet livet.
Det er så tragisk.
 
Uden at kende til sagen, tør jeg godt sige, at det er endnu en der ligger sig i rækken af drab og voldlige overfald, som sker der. 
Det er utrygt – så utrygt.
Vi som bruger byen hver eneste dag, skal ikke udsættes for denne her slags risiko. Selvom jeg ikke kommer på Christiania, så er der masser af københavnere der gør.
 
Der er også skoleklasser der tager på tur der, der er hundeluftere der nyder at lufte hunden på området. Der er motionsløbere og meget mere. Alle er borger i vores by, som benytter sig af området. 
 
Hvorfor skal de udsættes for den risiko der ligger i at folk bliver skudt og dræbt på stedet? Det er da ikke rimeligt!
 
Selvom jeg fra mit arbejde i politiet har et meget, meget anstrengt forhold til området, så er jeg ikke fortaler for at Christiania skal lukkes.
 
Jeg er dog fortaler for, at stedet skal gøres trygt og sikkert for alle. Sådan er det ikke idag. Ved en hurtig Google søgning kan jeg konstaterer, at der er sket to drab på Christiania indenfor de senere år. Begge med brug af skydevåben.
 
Oveni det, er der en række overfald og andre voldshandlinger som skal lægges oveni de tal.
 
Det duer jo ikke.
 
Vi har brug for nogle politikere, der er klar til at sikre trygheden på Christiania. Det er jeg og det er derfor du skal stemme på mig den 1. november.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre debatindlæg

Alle har ret til at føle sig tryg

Det er en helt fundamental følelse. Hvis du ikke føler dig tryg, så trives du ikke hvor du færdes og bor. Utryghed kan

Klima og miljø på Frederiksberg

Følger man bare lidt med omkring klimaet, så har man mange gange hørt om Parisaftalen, som blev underskrevet på FN’s klimakonference i Paris i

Tag ansvar – det virker

For 4 uger siden hørte jeg en kommunalbestyrelseskollega fra venstrefløjen bryste sig af, at det ofte var lykkedes dem at få gode ting

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *