Warning: Undefined array key "options" in /customers/8/9/0/valgfrederiksberg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124 Tag en kandidattest - Valg Frederiksberg

Tag en kandidattest

I tvivl om hvor du skal sætte din kryds på stemmesedlen til det kommende kommunalvalg på Frederiksberg? Så bør du tage en kandidattest.

En kandidattest er en test man kan tage for at finde ud af, hvilke kandidater der deler de samme synspunkter og holdninger som en selv, og som vil kæmpe for de ting man gerne ser indført eller afskaffet.

Testen foregår ved at man bliver stillet en række spørgsmål på forskellige politiske områder, alt lige fra social, skole, erhverv og meget andet, som har til hensigt at matche ens egne synspunkter og holdninger, med dem som de forskellige kandidater har.

Altinget har oprettet deres egen kandidattest, hvor du blot skal vælge den kommune du skal stemme i for at starte testen. Du finder testen på nedenstående link.

Tag kandidattesten hos Altinget her.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre artikler

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *