Warning: Undefined array key "options" in /customers/8/9/0/valgfrederiksberg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124 Et grønt Frederiksberg - Valg Frederiksberg

Et grønt Frederiksberg

Når borgere på Frederiksberg den 16. november 2021 går til kommunalvalg, vil spørgsmål om klima helt sikkert præge valgkampen, præis som vi også så det ved seneste folketingsvalg, hvor CO2-reduktionen var ikke af de helt store emner.

Spændende bliver det derfor også at se hvordan spørgsmålet kommer til at præge kommunalvalget på Frederiksberg, med tanke på hvor meget klimaet fylder i de fleste bevidsthed, og hvor stor en effekt det kommer til at have på valgets udfald.

Første indikation på hvor meget spørgsmålet om klimaet kommer til at fylde ved kommunalvalget på Frederiksberg den 16. november, får vi den 4 oktober når det bliver offentliggjort hvilke partier og kandidater der stiller op, og vi dermed får et indblik i de mange valgkampagner der vil blive kørt frem mod valget.

Sæt derfor et kryds i kalenderen den 4. oktober, så du er godt klædt på til det kommende kommunalvalg, og er sikker på at du får sat det rigtige kryds på din stemmeseddel. Når de opstillede partier og kandidater bliver offentliggjort, vil du kunne finde information på vores sider for henholdsvis partier og kandidater.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre artikler

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *